Setmana Administració Oberta 2023

logotipo Semana Administración Abierta 2023

La Setmana de l'Administració Oberta és una iniciativa impulsada a nivell mundial per l'Aliança per al Govern Obert (Open Gov Week) que en 2023 es va a celebrar entre el 20 i el 24 de març.

El seu objectiu principal és apropar les Administracions Públiques a la ciutadania, basant-se en els principis de Govern Obert: transparència, rendició de comptes, participació ciutadana, integritat pública i col·laboració.

Agenda d'activitats MINCOTUR

Exposició "Evolució de la història de l'Oficina Espanyola de Patents i Marques" Exposició de panells d'invencions de l'Arxiu Històric que representen invencions registrades a Espanya durant el segle XIX centrades en aspectes de la vida quotidiana.

9:00h - 14:30h Calmi OEPM : Passeig de la Castellana 75, hall d'entrada. Enllaç al fullet informatiu

Exposició d'Invencions del S XIX. registrades a Espanya (Arxiu Històric OEPM) Exposició sobre les fites de la història de l'OEPM i les seves denominacions prèvies, inventors i invents.

Dos torns de visites: 11:00 - 12:00h16:00 - 17:00h Hall de l'edifici del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme (Passeig de la Castellana 160, planta 0) Enllaç al fullet informatiu

Visita guiada Biblioteca General del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme En aquesta visita es recorreran les instal·lacions de la biblioteca i s'informarà als assistents sobre els serveis que presta i activitats que desenvolupa. A més, s'exposaran alguns dels fons més interessants i valuosos de la col·lecció.

12:00h - 13:00h Hall principal del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme (Passeig de la Castellana 160, planta 0). Enllaç al fullet informatiu

Esdeveniments en streaming de la Setmana Administració Oberta 2023

Jornada sobre Serveis públics i gratuïts per fomentar l'emprenedoria i la creació d'empresesCelebrat el dimecres 22 de marçd'11:00 a 12:30h

Mesa rodona "Què ofereix el Ministeri als universitaris?"Celebrat el dijous 23 de marçde 12:00 a 13:30h

Acceder al canal de Youtube de Mintur